Transport si retururi

Adhesives & More (adezivi-super.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Ridicare din magazin, Livrare in 1-2 zile, Store Pickup type, Livrare gratuita

  • Livrare curier SameDay, Livrare in 1-2 zile, 14,99 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500,00 RON, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs3,00 RON
  • Ridicare din EasyBox, Livrare in 1-2 zile, 11,99 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500,00 RON, Cost suplimentar in cazul platilor in sistem ramburs3,00 RON


Pentru a returna un produs, te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  • 1. Citeste mai jos conditiile in care se pot returna produsele
  • 2. Trimite solicitarea de retur la adresa office@adezivi-super.ro si astepta sa fii contactat 
  • 3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs si fara plata transportului la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.
  • 4. Trimite-ne la office@adezivi-super.ro numarul de AWB si firma de curierat cu care ai trimis produsele. Coletele de care nu nu am fost instiintati prin email ca au fost returnate si cele cu cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!
  • 5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri


Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. 

Este obligatorie returnarea in ambalajului original al produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii adezivi-super.com de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. adezivi-super.com va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care adezivi-super.com nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor, dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Conform legislației europene, dreptul de retragere există pentru a-ți permite să examinezi produsul la fel cum îl examinezi într-un magazin, nu pentru a-ți oferi 14 zile de utilizare gratuită.